Wednesday, 10 December 2014

r u satisfied with ur care.....

jengggggg
jenggg
coret balik...

tu kata2 baymax
yg aku selalu gunakan
well cmna aku knai dia
so funny kalo pkir2

tp pa jd aku n dia
cm bnda daa di plan
sbb nmpak smooth 
tp sbnrnya liku2

ya right 
mmg aku ni kdang trasa
kck at
jeles of cz laa
mmg aku kuat jeles

kdng bila aku perlu
dia xdak
tp tgk online
tp hmmmm

aku mmg tggu dia akan jwab YES
bila aku tnya cm tajuk di atas
biar la aku ja sakit...

sbb aku ska wat org sakit ngan aku
mgkn dia style dia
tu yg aku wat bnda2 bodo
yg aku sndri xlogik
hahahaha

n tahla tahap dia suka aku cmna kan...
tp weyy aku jelesss weyyyy
cmna nii..
dia retis kot
sana sini org nk kenal
tp jujurnya dia
dia akan bgtau

haaaaaaa
dushhh
daaa aku meraban
choiii luuuu


p/s:dia tu sapa plak...hahaha


Sunday, 23 November 2014

Aku daa kurus..!!!

Hahaha....tajuk dia cm haram
Tp tu laa aku pn pelik
Berat aku laah trun gila2
Suma suar aku daa besau
Hahaha

Kalo dulu tmbang ja 70++ kg..
Lani mau 65kg jaaa
Last timbng 64.4kg
Ish2...pelik2
Xmakan kaa aku...
Makan ja...

P\s: saja nk bangga dri sat...haha...kurus o gemol jnj at senang...at senang ke??hahaha hnya dri sndri tauu

WELKEMMMMMMM BACKKK..!!!

assalamualaikum....
well well well...
mau daa berkabuk n bersawang blog aku ni wey...
lama daa kot aku daa xmeluah kat sini....
ok laa mmg aku nk stat balik la...
hahaha...

org nk blog aku pun nk blog...
mcm2 daa jadi dlam idup aku selama 3 thun ni...
n aku asa thun 2014 ni laa antra tergetir dlam idup aku..
selama ni aku ilex jaa,,at tenang2..
thun 2014 mmg mncabar jiwa dan hati
cewah

but 2014 daa smpai hujung
fuh2...2015 akan datng
aku masih bujang
sedangkan ramai kwan aku daa beranak pinak
hahaha....


dari katak hijau,takoyako,si puteri,
kerja,kereta,hati dan mcm2...hahaha

no wonder la aku lani ssh nak tido...huhuhu
bnyak pikir kot....
ok2...stakat ni la ku coret dri opis
....hahaha
saja sbb aku bosan...
keja mud mmg xdak
daa cm tggui aku kat cn...
suma pelakon handalan

p/s; ok aku kembali...mgkin xdak sapa akan baca dan aku xmgharap pun sapa2 baca...ni ja aku  mmpu nk coret alam maya..sbb tulisan aku buruk nk tulis diari
hahaha


Monday, 18 July 2011

Pandai Tak Main Seks?

Seorang lelaki menghampiri rumah jirannya dan mengetuk pintu.Ketika wanita muda tuan rumah itu membuka pintu..lelaki itu bertanya…

“Cik Puan… adakah cik puan pandai bermain seks?”

Kerana terkejut… wanita muda itu menghempas pintu rumahnya dengan perasaan marah… Namun, lelaki itu tetap mengetuk pintu rumah tadi dan bertanyakan soalan yang sama. Kali ini wanita muda itu menjerit sekuat hati sambil mengusir jirannya yang tidak senonoh itu…



Malamnya.. wanita itu telah menceritakan kejadian memalukan siang tadi kepada suaminya.Suaminya berjanji akan menunggu lelaki biadap itu keesokan harinya jikalau dia datang lagi.

Ternyata benar… keesokan harinya lelaki yang sama datang lagi dan mengetuk pintu. Wanita itu segera membuka pintu sementara suaminya bersembunyi sambil memegang senapang.

Lelaki itu terus bertanya..
“Cik Puan… Cik Puan ni pandai tak main seks?”

“Mestilah pandai.. kenapa encik bertanya soalan ini?”
jawab wanita itu dengan berani…

“Baguslah kalau pandai…” kata lelaki itu…

“Kalau begitu.. puaskanlah suami cik puan dan beritahu dia supaya menjauhi
isteri saya!!!”

 P/s..:..hahahahaha...prankk...JANGAN BACA TAJUK DAA PIKIAQ BUKAN2...PIKIR=PIKIAQ...HEHEHE

Saturday, 9 July 2011

Dia.......

 ..malam2 nie aku sendri....
termenung memikirkan
  napa dua menjak2 nie
aku asyik tringat DIA ja...hmmm
siapa dia..??
teeetttttttttttttt....!!

adakah rindu padnya...???
aku xleh tipu dri ku...
mmg aku syg dia....
tp siapala aku ngan dia..


xsemsti yg kt syg akan jd milik kt
tiap bnda jadi ada hkmahnya
Tuhan sntiasa mmberikan yg trbaik tuk hambaNYA..
positiifff APIS..!!!

aku sentiasa doakan dia berbhgia
dengan si dia...
mmg ada cmburu...cuma aku skang
xmo ada kena ngena ngan dia...
tp...sume tu kisah dongeng saja..

bila aku semakain jauh..dia semakin dekat..
bila aku nak dekat..dia mula mnjahui....
hmmmm....biarla aku smpan sayang aku padanya...
biar diri hnya yg tahu..sakit nya aku mnyayangi dia...

terima kasih atas segalanya....
kt bertemu cara baik...
biar kita relai cara baikk..
gudluck tuk dia....
smpai akhir hayat...
DIA ttap aku syang........





p/s:hebat tol DIA dlam hidup ku..suma KISAH DONGENG sahaja..hehehe

Saturday, 25 June 2011

BODOH atau SAYANG

...aalooooooooooo............sawadikapp..!!
hahaha..pa kes nie..sbb jmpa org siam ramai sngat kot rini..
ssuatu yg aku blajr rini ada lah...
kt akan mmbodohkan diri untuk org yg kita syg
kenapa..??
why..???

hmmm...ntah la
ni la yg aku rasa...
aku akan wat bnda bodoh tuk org yg kt syg...
contohnyaa..???
contohnya mcam...hmmm....hehehe...paham2 la

tp kdng aku pikir...org tu hrgai kt ka..???
jeng2.....hmmmmm..pikir2
tp nama pun syg...whatever dia nak...kt akan penuhi...
waaahhh..dah kawen nnt cmtu ke...???aiyoo



1lg..kalo tunang..akan merubahkan dri kt ke..??
kenapa perlu tunang..???
utk mngikat.....hmm..nape xkawen terus je..
kalo dulu2 org tua2 wat tuk psngan nie kenal2..
ni da bercnta bagai nak rak daa..nak kenal2 lg ke..hohoh
dalam islam ade pasal tunang..aish..aku xarif pun
aku ASRUL HAFIZ ..hahahahahaha....


p/s...kalo cinta jgn mrah...kalo ikhlas xperlu berbalas....hehehhe...smpai bila2 aku akan syg org yg aku syg...hehehe

Wednesday, 22 June 2011

sejukkk+beku+malas.....

aaa...ooo...waaa..rini bnyak sejuk maa...hujan dri pg...cam dok dlam peti ais..haha..tp mau xmau..kerja kenawat gak..hohohoh....kena gak bngun pg2..baloq liat sebenaqnya...pa pnya bhsa daaa....ha la..bgun pg2..pastu nak kena drive p sp...huhuhu..walupun dekat...tp sejok2 bestt woo tidoqq...

otw p sp...dlam hati "bnyak la JPJ wat roadblock"..aku pun xpaham..dlam hujan2 pun ada roadblock...smpai2 tmpt di tuju..bermula la keja2 aku...hahaha..cuaca mndung semacam mud aku yg tgh malas..huhu...tp malas2 aku lg malas orng2 keja kerajaan nie..aku p 1 unit nie..hilang..sekoq pun xdak..p mana abis aku pun xtau..huhuhu...tup2 cek.pakat tidoq dlam surau..hahahaha

tettt kul 12.30..masa tuk pulang..hahaha.kejap ja keja aku..dh lebh trget..balik je la..OTW balik..hujan ja...yang wat aku geram awatla..keta2..lori2..xreti bkak lampu time hujan lebat..sep mana la sngat...huhu...dh la tu...men masuk ja lorong orng..nasb xlaju..tp agak2 la sedare...kang trlanggar..bisng2..huhuhu

p/s;mood malas....hahahaha......sejukk maaaaa