Saturday, 30 April 2011

KISAH SEORANG 'SAHABAT SEJATI'

Fuh...tajuk cm best kan...sahabat ke??pa tu shabat...aku nk share la ckit...

                Aku adala seorng kawan nie..aku sbnarnya pelik ngan perangai dia nie..aku kenal dia stat dri skul men lg..mula2 nmpak ok...dia mmg pndai pun..kira dak pndai la..time budak2 xder la nmpak sngat dia ni cmne....
                Pastu aku masuk polil..dia pun smbung stdy..still la cm besa..lepak2...kawan kan..Cuma dlam beberapa tahun nie..aku sungguh pelik ngan dia nie..sejak2 ada fb nie...aku mmg perasan sngat...dia suka sngat BLOCK fb aku..aku pelik...?????
                Mmg la aku ada hangin ngan dia sblum tu..ye la...tiba 2 bg ayat..’MAI BG AWEK MU KAT AKU..COMEY DIA DIH2...’ waahhh..BERLEMAKKK...!!!!heheh..tp aku xmbik pot sngat pun..di citu cm dia kurng ngan aku...tp aku cm besa la...wat xtau ja...
                Kemuncaknya selepas raya kot....dia tiba2 nk terasa pa yg aku tulis kat FB...wah3..aku bukan kata kat dia pun..bnyak la msj2 susulan dia....maki2 aku,...wah2..pastu block aku..fuh...ikot hg la ..LANTAQQ..!!!aku malas nk pikiaq...pastu aku lik kg..tah cmna dia nk berbek2 ngan aku..okla..xdak hal la..aku mmg xkisah pun...dia ADD FB aku lik...
                Tapi..mmg ada la dngaq2 crita dia ckap len fasal aku ngan mmber2..so ikot hg la...jnj bhgia...tupp..abis crita aku...alih2..ada crita len plak dia wat ngan mmber aku ni...fuiyooo...dasyat2...tapi yg aku pelik..SEBAB PA DIA BLOCK FB AKU LIK...hehe..time aku p umah sewa dia..dia leh ja wat bek ngan aku..wat muka xbrsalah...ish2....
                So aku xdak hal la..dia dok wat psal ngan mmber2 laki lain...aku dengaq ja la..sbb aku pun slalu terkena ngan dia...yg aku pelik nya DIA NI DAPAT ANUGERAH DEKAN TUUU..!!!!tiap2 sem la jugak..dia block plak dak2 nie...pastu terkluaq la CRITA BEROK DAN JUGAK KUCING...hehe..
                Ok  TAMAT..!!tiba2..jeng2...dri crita dak perempuan..!!ada jugak  makhluk nie cari fasal..siap ungkit2 lagi kisah seorng minah nie ngan yg dulu..wah2....melampau toll.!!!dah jadi sejarah kot..ish..macm2 la versi terkuaq n msj2 susulan...yg terbaru..dia dah BLOCK SORANG MMBER PREMPUAN AKU LG..misal dia bkan rapat pun ngan dak tu...!!hehehe
                Nak crita bnyak lg..bak dak2 nie ckap...leh wat buku..hehehe...Cuma aku nk share la..TAK SUMA YG DEKAN PADA SIJIL TU DEKAN PADA PIKIRAN DAN MATANG SESEORANG..!!hehe...

P/S...yang mana tau..tau la....kt bukan perfect pun...KAWAN GELAK MUDAH JA CARI..KAWAN NAGIS NK JMPA PUN  SSH....

No comments:

Post a Comment